II Edycja MASTERCLASS TWORZYJANKI 2023
Warsztaty wokalne prowadzone przez włoskich mistrzów belcanto
04-14.07.23 - Foto relacja

Zapraszamy do obejrzenia inspirującej fotorelacji z II Edycji MASTERCLASS TWORZYJANKI – niezwykłego wydarzenia łączącego pasję do muzyki, warsztaty wokalne z mistrzami belcanto i niezapomniany koncert finałowy. Przeżyj z nami jeszcze raz te magiczne chwile spędzone w malowniczej Willi w Tworzyjankach, gdzie talent spotyka się z mistrzostwem. Odkryj piękno muzyki przez obiektyw naszej kamery – od intensywnych lekcji z Piero Giuliaccim i Dariuszem Stachurą po wzruszające momenty wspólnego tworzenia i finałowego występu.

Serdecznie dziękujemy naszym Sponsorom – Totalizatorowi Sportowemu oraz Łódzkiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej – za wsparcie i zaufanie, jakim nas obdarzyli. Bez Państwa wkładu i zaangażowania, realizacja II Edycji MASTERCLASS TWORZYJANKI nie byłaby możliwa. Wasze wsparcie było kluczowe dla sukcesu tego wyjątkowego przedsięwzięcia, łączącego pasję do muzyki z profesjonalnym rozwojem młodych talentów. Dziękujemy za bycie częścią naszej wspólnej misji kultywowania i promowania sztuki wokalnej.